sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Lisää tukijoita kaudelle 2010

Kuten jo aiemmassa uutisessa kerroin että neuvottelun alla on vielä useita merkittäviä yrityksiä. Nämäkin kaksi "uutta" tukijaa on alallaan merkittäviä ja tunnettuja tuotemerkkejä. Kerronkin nyt lyhyesti näistä kahdesta tukijasta jotta ne tulisi kaikille tunnetuksi.


Meidän monivuotinen yhteistyö kumppani Lappia lähti taas kerran Sinttivinttureiden mukaan tukemaan kisamenestystä. Taiston aiempi yhteistyö onkin mahdollistanut meidän menestystä monin tavoin. Toki suurimman kunnian ansaitsee juuri nuo pyytävät Lappia vaaput joilla mm. Kuhakunkku kisassa voitettiin suurin yhteistulos!
    

Toinen tukija onkin oikea menestys tarina jolle ei varmasti näy loppua. Tarkkana lukijana oot mahdollisesti jo bongannutkin pääsivulta Laikon logon? Monelle arvon kollegalle tämä yhteistyö voi tulla hieman puskasta mutta kerrottakoon että tämä kuvio on yksi niistä "salaisista" panostuksista tulevaan kauteen...HI!

Niin ja eikä tässä vielä kaikki tukijat vaan neuvottelu pöydällä on vielä todella kovia yhteistyö kumppaneita joten toivottavasti palataan vielä tukijat asian tiimoilta...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti