perjantai 30. huhtikuuta 2010

Vihdoin ja viimein kauden avaus

Monien unettomien öiden jälkeen koitti vihdoin ja viimein tämä suuri päivä!
 

Suuri päivä monestakin syystä kun onhan sitä talvi taas mietiskelty tulevia  kuvioita ja rakenneltu venettä juuri tätä päivää varten. Niimpä edessä olikin enemmän testipäivä kuin "oikea" uistelupäivä!

Normaalista miehistöstä poiketen olin ihan yksin koheltamassa...;)

Veneen laskuun meni ehkä minuutti enemmän kuin normaalisti ja muutenkin tavarat löysi paikalleen niin kuin ennen vanhaan...:)


Liukuun nostaessa tunsin kuinka hymy levisi korviin Hondan kiertäessä...HI!

Hymy hyytyi tuosta hetkestä melkein heti kun ajoin säipät on pystyssä sähkölinjaan...
No onni onnettomuudessa kun säipät oli vaan 6,5 metriset eikä yhtään pitemmät!

Hermo ajujen jälkeen oli aika testata uuden targakaaren toimivuus. Eipä mennyt tässäkään hommassa kauan kun ensimmäinen hauki kävi arvosanansa antamassa kuten toinenkin kunnes harhauduin jäälauttaan...

Parin tunnin uistelun jälkeen selvisi pieni ongelma talven aikaan saannoksissa. Tuokin pienen pieni ongelma vaatii pajalla 5 minuutin työn.


Haukia kiusatessa päätin lyödä kelkkavehkeet läjään ja koestaa säippäpyyntiä. Tämä tulee olemaan tulevalla kaudella uusi aluevaltaus Sinttivinttureille. Vakuuttava oli lähtö kun kerkesin toista vapaa virittää kun jo hauki iski. Äkkiseltään tuntui että telineet oli vähintäänkin onnistuneet kun pystyin helposti hallitsemaan kuutta säippää mutta jos totta puhutaan niin kyllä tämä laji vaatii todellakin toistoja ja miehistöä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti