perjantai 13. kesäkuuta 2014

Honda CUP Kuhmo, Lentua lähestyy...

Kainuun vetouistelu Honda cupin toinen osakilpailu Kuhmon Lentuan sinisillä aalloilla. Tämä tarunhohtoinen paikka jos mikkään ansaitsee hehkutusta. Paikoin järvellä aika pysähtyy karun mahtavien maisemien johdosta ja välillä kiivaiden taisteluiden kera "Lentuan karkeiden". Nämä Lentuan karkeat tarkoittaa/tarkoitti karkeamman kokoista haukea mutta valitettavasti järvi on kovaa vauhtia "normalisoitumassa" tavalliseksi paratiisiksi. (Huom.edelleen paratiisi)

Ennen muunnoin jos nyt niin uskoltaisi ilmaista tuli ihka ensimmäisessä kisassa 2007 voittajalle melkein 80 kiloa haukea mutta kappaleita oli vain 22! Aika huima keskipaino vai? Nykyisellään taidetaan painia jo alle 1,5kg keskipainolla mutta kappaleita tietty hurjasti enemmän. Viime vuoden voittokassi ja samalla ennätyskassi melkein 90 kiloa haukea. Tolosen poppoo onkin kunnostautunut Kainuun kovimmaksi säippäosaajaksi ja eipä tuo oikeastaan suuri ihme ollut että tälläkin karulla ja kivisellä järvellä moisen kassin veti?

Saas nähdä kuin Sinttivinttureiden huomenna käy? Treeneissä saatiin ihan kivasti haakea mutta kisat on kisat ja huominen ponnistus näyttää onko vielä tuuria vai olemmeko käyttäneet ne jo aika päiviä sitten pois?

Treeneissä löytyi kuin löytyi joitamia Lentuan karkeita...

Haasteellinen kisa joka tapauksessa edessä kun viikon on paistanna taas aurinko eikä tuulta juuri nimeksikään mutta lauantain kisapäiväksi luvannut kuuden metrin pohjoistuulta ja lämpöä viitisen astetta.. Ihmeellinen kevät näkyy saavan ihmeellisen kesänkin säiden puolesta...

-ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti