sunnuntai 16. maaliskuuta 2008

Legendaarisessa pajassa rauta taipuu...

On taas se aika vuodesta jolloin alkaa vesi tippumaan räystäältä ja muutenkin ilmassa selkeästi kevään merkkejä. Sinttivinttureille se meinaa perinteeksi muodostunutta veneen rakentelu aikaa. Tarkoituksena on parantaa, nopeuttaa ja selkeyttää uistelua. Parhaat ideat tällaiseen tulee yleensä kesän aikana uistellessa. Talven aikana niistä ideoista kehittyy pikku hiljaa jalostuskelpoisia ideoita joita keväisin työstetään legendaarisessa Piippolan nyrkkipajassa isäukon taidoin.


Työn alla on nyt targakaaren etupuolelle 7-putken säilytysräkki käyttämättömille vavoille ja pulpetin eteen levittäjävavoille 4-putken säilytysräkki. Lisäksi keulasta puretaan vanhat levittäjätelineet. Tilalle tehdään molemmin puolin korotetut kaiteet joihin investoidaan irtotelineet joita on sitten helppo siirrellä tarpeen mukaan paikasta toiseen.


Pieniä investointeja on muutenkin veneeseen jo tehty esim. Uudet plaanarikelat mallia Nikula.Miehistöltä tuli ainakin pyyntö uuden antennin suhteen eikä kuulemma uusi radiokaan olisi pahitteeksi. Katsotaan nyt kevään mittaan mitä uutta saadaan aikaan. Tunnetusti nälkähän kasvaa syödessä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti