tiistai 4. maaliskuuta 2008

Sinttivintturit heränneet viimein talviuniltaan...

Kevättä rinnassa ja visiota pukkaa. Silvan on suunnitellut tulevaa Inarin SM-kisaa ihan syystä kun älyää porukasta ainoana "punalihaisten" päälle jotain ja myö Jykke-pappan kanssa ollaan hierottu ja kehitelty uutta lääkettä alkukesälle jotta saataisiin kerrankin heti alkukaudesta kiinni homman ytimestä hauen ja kuhan suhteen. 

Allekirjoittanut on lähestynyt asiaa kalapäiväkirjan kautta ja Jykke-pappa näppärin sormin vuoleskellen uusia protoaihioita loistavien Lappia vaappujen lisäksi.Meillä kun on aina ollut ongelmia enemmän ja vähemmän alkukesän kisoissa. Itse kauden avauskisa ja vieläpä kotikentällä Sotkamossa on ollut erityisen vaikea meille. 


Nyt on Niittyvillan pajassa syntynyt uusi aihio ongelmiin jota käytiin juuri testaamassa. Prototyyppi vielä mutta erittäin jalostuskelpoinen kun lisätään väreistä mustaa, keltaista, vihreää, sinistä, oranssia, harmaata, valkoista, violettia, pinkkiä, ruskeaa, turkoosia ja kiistanalaista punaistakaan unohtamatta. Maalin alle vielä foliota, hilettä ja valkoista helmiäistä niin eiköhän siitä hyvä tule...;) 

 Eikös poijilla ole hyvä koe uittoallas?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti