maanantai 19. toukokuuta 2008

Sinttivinttureiden suurin vapautettu hauki. Oulujärvi, jossain lahdessa...

Näinhän se menee... Edellisenä viikonloppuna sovittiin että käydään heittämässä pieni kisatreeni Oulunjärvellä. Reissu alkoi niin kuin yleensä. Yksi nimeltä mainitsematon nukkui pommiin ja lähtö viivästyi hieman.Matkalla viljeltiin totuttuun tapaan reilusti kainuulaista huumoria kunnes saavuttiin viimein satamaan virittelemään vehkeitä vesille lasku kuntoon.

Uuden Hondan voimin saavuttiin aika pian oletettuun pelipaikkaan. Vehkeet veteen ja Kalaa odottelemaan. Melkeenpä heti lähti plaanarista vihaisesti muttei pysynyt, hetken päästä rämähti taas. Vapa räkissä kaksinkerroin ja herra Niskalaukaus kepittämään. Kala nähtiin melkein heti ja voitiin helposti todeta isoksi ainakin kasi plussaksi jos ei peräti menisi kymppi rikki. Tiukkaa vääntöä puolelta toiselle ylös, alas, siimaa ulos kunnes reilun kymmenminuuttisen taistelun voitti kepittäjä ja siihen vielä Jykke-papalta täydellinen haavitseminen.

Painoa ruhtinaaliset 11,660kg. Paksu kuin sika mutta harmiksemme oli ehtinyt kutea. 

Jykke-pappa ja kepittäjä Janne "niskalaukaus" Hyvönen poseeraa...

 Ja kipparin poseeraus...

Punnituksen ja poseeraus kuvien jälkeen kala elvytettiin sumpussa virkeäksi jotta saataisiin kala takaisin kasvamaan ja saatiinhan se!!!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti