lauantai 3. toukokuuta 2008

Virallinen kaudenavaus. Tenetinvirta, Sotkamo

Kauden avaus tuntui kestävän ikuisuuden. Lopulta ilmestyi Naapurivaaran venesatamaan pieni sula rampin eteen, joka aukesi aika pian veneen mentäväksi aukoksi. Edessä oli enää rampista jään hakkaaminen jotta pääsisi kokeilemaan veneen pudotusta. Hidasta ja tappista oli veneen pudotuskin. Vesi kun oli alhaalla ja rampin loppu paksulla jääkannella höystettynä piti peruuttaa kärry jään yli ja toivoa että se kestäisi, kuinkas ollakaan sehän petti ihan lopussa toiselta puolelta niin että koko paketti jäi oikean puolen lokasuojan varaan sitä vaille että koko paketti meinasi kaatua. Nooh vene veteen ja Honda tulille. Kyllähän oli lystiä pitkän talven jälkeen huristella veneellä pitkin poikin. 


Reilun tunnin sisäänajon jälkeen iski hauen himo uistellen. Samalla saisi kokeilla uusia telineitä joita on legendaarisessa pajassa suunniteltu ja toteutettu. Silvanin kanssa ajeltiin tutuille pelipaikoille poistamaan pitkän talven uistelu patoutumat. 


Paikkahan osoittautui heti entisen veroiseksi Silvan kerkesi laskea kolmatta viehettä pyyntiin kun kaksi lähti. Saatiin oikeen kahteen pekkaan kelata kauden ensimmäiset hauet!!!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti