lauantai 8. tammikuuta 2011

Edes jokin ennätys viime vuodelle

Vihdoin ja viimein pääsin tarkastelemaan meidän viime vuotisia kävijämääriä. Kuten jo otsikosta huomasit että teimme uuden kävijä määrä ennätyksen viime vuonna. Meidän sivuston seuraaminen perustuu varmaan pitkäjänteisen työn puurtamiseen kun mitään suuria mainostuskanavia meillä ei varsinaisesti ole. Jo pelkkiä kävijätilastoja katsellessa huomaa niiden olevan ympäri Suomen maan ja itse asiassa ympäri maapallon mutta pääsääntöisesti kuitenkin Suomessa.
Niin ja kun katselee niitä googlen hakusanoja meidän kotisivuille niin kävijöitä on varmasti muitakin kuin kalastusta harrastavia...;)

Keskimäärin viime vuonna meidän sivuilla kävi joka päivä 80 kävijää ihmettelemässä touhujamme? Tuollainen määrä on meidän mielestä suoraan sanottuna hämmästyttävää ja yhteensä tuo määrä päivässä tekee vuoden aikana karvan vajaa 30000 kävijää. Paltamolaisia kollegoita lainatakseni HUPPAHEI!

Tälle vuodelle haemme luonnollisesti kasvua jotta pääsemme taistelemaan "tosi kala miesten" sivustojen kävijä määristä...;) Pitännee ruveta miettimään jonkin moista markkinointia sivuillemme mutta toisaalta eihän meidän leipä ole sivuistamme kiinni vaan kerromme hommasta ihan omaksi iloksi...HI!

PS. Porukallamme on just nyt hiljainen ajan jakso menneillään joten käyppä katsomassa mitä Kippari on pakinoinnut omaan blogiinsa saatat yllättyä...;)

-ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti