maanantai 31. tammikuuta 2011

Kisakalenteri kaudelle 2011

Tänään istahdimme koko venekuntamme vahvuudella saman pöydän ääreen kartoittamaan tulevan kesän kuvioita. Kävimme läpi tulevan kauden tarvike investoinnit ja uistin kalustonkin puutteita/uusia malleja pohdimme tarkkaan. Kalusto investoinnit ne on siitä jänniä juttuja että ensin luullaan ettemme tarvitse mitään mutta mitä sitä. Viiden minuutin pohdintojen jälkeen puutelista on jo aika mittavan pitkä... Uistin puolelle päätimme olla tekemättä suurempia investointeja mutta pientä täydennystä kuitenkin. Onhan meidän Lappian sponsori voimassa tämäkin kauden...:)


Illan palaverin tärkein juttu oli laatia tulevan kauden kisakalenteri. Tämä kausi tulee olemaan kisa määrällisesti meille pieni "jäähdyttely" vuosi monesta syystä. Suurimpana syynä on tulevat SM kisat jotka tapahtuu Oulujärvellä eli puhumme melkein meille kotikisoista joten satsauksemme tulee viemään  todella paljon aikaa. Näin ollen joudumme luopumaan monesta hienosta kisasta. Toiseksi syyksi voisi sanoa seuraavat SM kisat Ikaalisen Kyrösjärvellä. Jos lunastamme paikan tuonne niin hieno homma mutta hampaat irvessä emme yritä sinne...;)

Tulevalla kaudella käymme käytännössä katsoen vain HONDA CUPin kaikki kuusi osakilpailua ja bonuksena pari ylläri kisaa jossain jos jää aikaa. Mitä ne ylläri kisat on niin aika näyttää. Sen voin kertoa että kyseessä ei ole suuri mainostettu hauki-EM kisa vaan se jää pois tämän vuoden kisakalenterista. Mielestämme tuossa kisassa ei täyty meidän kriteerit joten antaa muiden taistella hienosta tittelistä!

  • 21.5.2011 HONDA CUP Sotkamo, Sapso/Kianta
  • 5.6.2011 HONDA CUP Kajaani, Nuasjärvi
  • 2.7.2011 HONDA CUP Suomussalmi, Vuokkijärvi
  • 23.7.2011 HONDA CUP Paltamo, Paltaselkä "kuhakunkku"
  • 6-7.8.2011 SM-kisat Säräisniemi, Oulujärvi
  • 13.8.2010 HONDA CUP Kuhmo, Lentua
  • 27.8.2011 HONDA CUP Kajaani, Oulujärven ärjänselkä

Äkkiseltään tuleva kesä näytästää aika väljältä verrattuna aiempien vuosiin mutta menoja ja kuluja on omasta takaa senkin edestä joten katsotaan kuin poikien käy tulevissa koitoksissa? Joka tapauksessa jokaiseen kisaan mihin vaan starttaamme niin teemme sen täysillä joten varokaahan vaan Sotkamon poikia...;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti