lauantai 5. helmikuuta 2011

SS iltama

Huoh...

Eilessä iltana oli se perinteeksi muodostunut "kuppimestarien" saunailta Bowlcircus Vuokatissa. Edellisenä kolmena vuotena Sinttivintturit on saannut kunnian järjestää tuon tapahtuman mutta tämän vuoden menestyminen jäi meidän osalta hieman vajaaksi joten vetäjä vaihtui nyt. Otsikon mukainen SS tarkoittaa tässä tapauksessa Savon sonneja (parempaa nimeä ei ole vielä keksitty) eli Karjalaisen Niko ja Rissasen Ville Hassinen Petterillä höystettynä voittivat viimekin vuonna vaikka mitä kisoja ja kuten odottaa saattoi niin jokin cuppi mestaruuskin kaatui poikien harteille. Kiertämämme Honda cup se ei ollut vaan poijat jäi siinä kakkoseksi tiukan väännön jälkeen mutta kunniallinen cuppi mestaruus tuli pisteen erolla kotoisasta Koillis-Savon vetocupista.

Tuolloin mestaruuden ratkettua Ville soittelikin heti että edessä on sittenkin "cuppimestareiden" saunailta...HI!

 Bowlcircus Vuokatti...

Alkuperäisen suunnitelman mukaan cuppimestari järjestää iltamat omalla paikkakunnalla mutta tässä tapauksessa teimme "muutoksen" vuoden vaihteen jälkeen. Poikien toiveesta sovimme että pitäisimme tapahtuman sittenkin vuokatissa koska nuo keilahallin tilat ja puitteen on mitä erinomaiset ja onhan poikien helpompi tulla tänne yhdellä autolla kuin Sinttivinttureiden & Team Panicin mennä Kuopioon.

Niko tuuppaa...

Illan ohjelma oli hyvin perinteinen hauska. Ensin keilasimme pari tuntisen nauttien isäntien tarjoamista virvokkeista sitten saunoimme, söimme hyvän ruuan ja jatkoimme saunomista. Niin ja kalamiehistä kun puhutaan niin totta kai keskustelimme paljon kalastuksesta tai itseasiassa eihän me muuta puhuttukaan...HI!

Sinttivintturit kiittää ja kumartaa Savon sonneja kutsusta ja viisaista sanoista. Nikon palopuhe treenihommista särähti korvaan niin voimakkaasti että muutoksia tapahtuu tulevalla kaudella...:)

PS.Jatkoille lähti vain kolme...

-ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti