sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Honda cup 2011 Sotkamo

Me teimme sen...
Ei voitettu vaan rikkoimme sen maagisen 17000 pisteen piina rajan ja vieläpä kirkkaasti.Tiukan päivän saldoksi saimme reilut 22000 pistettä ja kisan voitto meni 37000 pisteellä ja kellekkäs muulle kuin viime vuoden voittaja L&A teamille eli voisimmeko jo lanseerata poijat L&A kings tiimiksi?

L&A Kings...

Palataampa kisaa edeltävään aikaan...
Porukka treenimme kotikisaan jäi yhden reissun mittaiseksi koska aiempi reissu kuten allekirjoittaneen pari muutakin reissua jäi toteuttamatta. Miksikö? käy kurkkaa tämä linkki niin saat kerrankin pätevän selityksen...:D
Nooh itseasissa treenin vähyydellä ei ollut mitään vaikutusta meidän kisaan päinvastoin se ainut treenireissu meinasi kaataa koko kisan koska kisaa edeltävänä päivänä saimme niin vahvan merkin paikasta ja taktiikasta ja väristä kisaan että "hakkasimme päätä seinään" kolmen tunnin ajan ennen kuin oli pakko antaa periksi vahvalle merkille. Pian tuosta hetkestä Honda lapatti niin kuin ennen vanhaan kohti uutta mestaa...HI!

Suuntasimme tunnetulle kuhapaikalle muiden sekaan ja jo vehkeitä laskiessa kepitimme kakkosen hauen kyytiin ja kohta tuli mittaahven sekä nippanappa mittahauki ja tulipa kolmaskin ja jopa neljäskin kunnes parin alamitaisen hauen jälkeen hylkäsimme paikan, koska kuhista ei kuulunna mitään. Jatkoimme uistellen kohti uusia mestoja mutta hiljaisen 30 minuutin jälkeen Honda lapatti...

Hyvin se ratti pyöri Jykkepapalla...

Ennen kuin lähdimme toiselle siirtymälle teimme venekunnan sisällä pienoisia "ylennyksiä ja alennuksia" jotta keppi taipuisi paremmin. Meidän makella kun oli koko ajan oikeanlainen tatsi kalojen saannin suhteen toisin kuin meidän Jykkepapalla jolla ei meinannut onnistua ajoittain oikeen mikään omien sanojensa mukaan niimpä allekirjoittanut luovutti kipparin "kadehtittavan" vastuun ja siirryin vasemman laidan hyökkääjäksi...HI!

 Kipparille räkyttämässä...HI!

Poikien vitsaillessa että nyt töitä Sami töitä kun aina piiskaan samanlailla niin töitähän mie poika tein ja sainkin heti puolenkymmentä haukea kyytiin harmi kun kisan loppuajaksi keli tyyntyi aivan pläkäksi niin kalan saanti loppui kuin seinään muuten olisi tullut aika ruma haukisäkki...;)


Tulokset

-ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti