sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Kauden ensimäinen yli femma...

Eilen kirjoittelin että Sinttivintturit painuu tänään kuhan pyyntiin mutta eipä päästykään kun kyseinen järvi ei kerinnyt aueta jäistä ja hyvä niin...

Suuntasimme siis eilen hyväksi havaituille haukiapajille. Taktiikkako kun oli selvillä niin alku olikin helppoa. Haukia tuli aika heti kolme kappaletta ja sitten lähti neljä yhtä aikaa viuhkasta joista saatiin kaksi ylös. Teimme pientä säätöä taktiikkaan uistin vaihdoin ja yhdeksäs hauki olikin sitten oikea ISOMAMMA.

Heti tärpistä totesimme kalan olevan vähintään kolmen neljän kilon haaki mutta väsyttelyn ja väännön aikana paljastui komean leveä selkä jolloin nostimme paino indeksin yli viiden kilon. Pieni vääntöhetki tuosta haavitsimme kalan veneeseen ja rupesimme arvuuttelemaan kalan kokoa uudestaan parilla kilolla ylemmäs mutta mätilasti nostikin kalan painon puntarissa 7,73 kiloon mikä olikin suuri iloinen yllätys...HI!

Jykkepappa ja 7,73 kilon haukimamma...

Tuon ison hauen jälkeen uurastimme pitkän tovin yrittäen saada toista mokomaa vaan eipä tullut vaikka kyydissä kävi kaikkiaan 56 haukea ja ahven. Voisimpa luonnehtia taas tästä määrästä että ison hauen saanti ennen kutua on todella vaikeaa ellei jopa mahdotonta mutta vahinkoja sattuu...;)

Ja kipparin tyylinäyte...

-ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti