torstai 24. huhtikuuta 2014

Salaista peltitestiä...

Koodi nimi: "Project seiska" on ollut toistaiseksi hyvin salainen uusi peltiuistin sille isolle hauelle. Siis sille isolle millä mekin saisimme sintin pyytäjien mainetta korjattua nopeammin kuin tällä pitkäjänteisellä puurtamisella. Tämä tarkkaan varjeltu salaisuus ei ole tällä kertaa meidän omia tuotoksia vaan "erään kyläSepän" taidon näyte hallita suuruuden hulluutta normaalin ihmisen ymmärtämisen rajoilla jos tämän jotenkin hienovaraisesti voisi ilmaista.

Toistaiseksi markkinoilla on ollut mukamas "isoja peltejä" tarjolla 12-15cm kokoon asti ja suurimman pellin titteliä on kantanut jo iäsyyden se legendaarinen 00-proffessoori 18 senttisenä. Nyt tai siis kohta puolin voi tuo valtikka horjua ainakin kokonsa puolesta. Isoon siis jäätävän isoon peltiin saa ihan oikiasti kunnon hauki käynnit kun tekijä tietää mitä tekee eikä vain porraa "kenkälusikkaan" kahta reikää joista toinen tulee koukulle ja toinen vetopisteelle.

Eilessä iltana suoritimme salaistakin salaisemman koeuiton jossain Tipaksen takamailla. Paikassa missä EI PITÄNYT olla haukia saati paparazzeja mutta mitä sitä tänä aamuna "Tipaksen sanomissa" iso juttu ja siitäpä skannaillimme sujuvasti kuvat tähän...

Hiipien ja ovelana apajille kuin rölli konsanaan...

Kautta likaisten varpaitteni. Täältä tullee hirmuinen pelti...

 Kaloja säikyttelemättä varovasti veteen etteivät säikähdä ahjon lämmintä uutuutta...

Coming soon...

-ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti