sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Tättärää!

Tunnustetaan.. Hieman on ollut hiljaista tällä blogilla kun uistelu cuppeja ei olla kierretty ja muutenkin arjen askareet vienyt Sinttivinttureita pitkin pitäjiä tovin aikaa mutta nyt alkaa näytästää siltä että jokainen pysyy maisemissa tulevan kesän.

Viime vuonna oli tarkoitus jo kiertää kisoja mutta eipä sitä oikeen intoon asti kiihtynyt mutta nyt on melkeimpä pakko kun 2015 SM-kisat on kotivesillä Nuasjärvellä ja niistä kutsu paikoista taistellaan tulevan kauden menestymisellä. Saas nähdä kuin vanhojen kettujen käy? Riittääkö Honda cupin kiertäminen vai pitääkö OPM cup passin myötä kiertää pitkin pitäjiä jotta saataisiin SM paikka lunastettua koti kisoihin. Sinänsä iroonista että koti vesien vetäjät ei ole ikkään pärjännyt kotikisojen paineissa joten tilastojensa puolesta lähemme sulattelemaan Antarktisten kokoista elämän faktaa mutta ei se ole mikhään tykkäämme haasteista jotta elämä oisi rikkaampi!

Nooh tärkein ajatus oli kuitenkin herätellä Sinttivintturit blogikin hereille kun porukkakin ruvennut hitsautumaan yhteen kevät valmistelujen myötä ja muutenkin meininki on ollut vähän niin kuin ennen vanahaan. Viime vuodet allekirjoittanut on päivitellyt vain omaa kipparin pakinoita blogiaan omille reissuilleen ja päivittelee jatkossakin omilla höpinöillään mutta on se eri mukavaa tehdä kaikkea porukassakin ja sen mukaisesti naureskella kohelluksille ym...;)

Tämä talvi on mennyt näppärästi pajassa leivän tienuun lisäksi ja ajatuksena on ollut vain sepittää vanaha venho vielä kerran iskuun, sellaiseen iskuun että yrittäminen ei jäisi ainakaan kalustosta kiinni vaan epäonnistuessaan saisi taas peiliin katsoa ja sitähän se on aina ollutkin...HI! 

Kausi on nyt kuiteskin avattu blogin osalta kuten uistelun osalta eiliseltä testi vierailulta virtavesiin. Testattavaa oli sen verran että isompaan kalaan ei ehditty luonnollisesti tutustua vaan pieniä haukia kiusasimme Mertsin ja Kalastaja-Eemelin kanssa koko päivän...(heti alkuun kootut selitykset niin eipähän kukaan ylläty kesä päivitysten osalta)

Heimovaapun testausta eilisellä avaus reissulla ja hyvin tytöt tykkäsi...;)

Kalastaja-Eemeli kovaa vauhtia ylenemässä päämekaanikoksi taikajuoman voimalla...;)

 Tulevaan kauteen on varauduttu "avoimin silmin" kuten kuvasta huomaatte. Ennen pintapyynti tarkoitti sata grammaa painoa mutta nyt lähestymme kovaa vauhtia raksikorkoja kymppi tuumasilla kalikoilla...HI!

-ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti