lauantai 26. heinäkuuta 2008

HONDA CUP 2008 Paltamo, Paltaselkä "KUHAKUNKKU"

Paljon rummutettu kisa nyt takana... Kisasta tuli iso kuten povattiin vaikka alkuun näytti ettei porukkaa tule. Paria tuntia ennen starttia veneitä rupesi valumaan joka suunnalta Paltamon sydämen satamaan. Kaikkiaan paikalle raahautui yhtä vaille sata venekuntaa taistelemaan "kuhakunkku" tittelistä Paltaselälle.


Kisa näytästi kiinnostavan porukkaa tosi paljon kun treenaajia näkyi meidänkin lisäksi torstaina ja perjantaina ainakin parikymmentä jos perjantaina jopa enemmänkin. Treenaajat saivat kyllä todeta aika pian mitä on tulossa mutta suoraan kisaan tulijat varmasti yllättyivät ja pettyivät mittakalan niukkuuteen. Kalaa kyllä itse järvessä on ja paljon siitä todisteena itselle ja ehkä muillekin meidän kolmen päivän uistelu saldon tulos. Veneessä kävi 124 haukea 84 kuhaa ja 24 ahventa siis yhteensä 232 kalaa mutta mittoja kaiken kaikkiaan 7 kappaletta. Oikeata sinttivintturuutta!!!


Tuollainen määrä kalaa ja seitsemän mittaa eli joka 33 mittakala. Pikkasen liian kova työ saada 7-8 mittaa ilman kruunua millä olisi voittanut kisan ja ehkä jopa koko Cupinkin. Tekisi mieli sanoa että @£#$€ järvi mutta nielen tappioni "taktisena munauksena" niin kuin se varmasti olikin... Oppi ja ikä kaikki!

Positiivistakin kisassa tapahtui...
XXX-poijille iso kiitos hyvistä järjestelyistä ja koko tapahtumasta. Parannettavaa voisi olla vain ajankohdassa jolloin saataisiin ihan oikeasti kalaa pukille. Toisaalta näin vaikeassa kisassahan se oikea kuninkuus ratkaistaan?


Seppo "Sepen tuuri" Hujasen tiimille onnittelut koko pöydän puhdistamisesta. Miehet saivat suurimman kuhan ja suurimman kassin. Sitkeys palkitaan...;)

Sijoitus 18. Tulos 3040gr. Voittotulos: 7880gr. Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti