sunnuntai 24. toukokuuta 2009

HONDA CUP 2009 Sotkamo, Sapso-Kianta

Kisa kausi alkoi Sinttivinttureilla kuten viimekin vuonna vaatimattomalla
kahdeksannella sijalla. Vaatimaton sillä ettei tänäkään vuonna saatu rikottua sitä piinaavaa "17 kilon raja pyykkiä" kotikentällä. Jokin ihmeen taika rivaa tuossa maagisessa luvussa!!! 


Kisan taktiikka oli iskeä poikkeuksellisesti nyt keväästä heti täysillä ettei tarvitse loppukiriin panostaa niin paljoa mutta se jäi taas kerran haaveeksi...:(

Treenithän meni oikeastaan tosi hyvin jopa ajoittain niin hyvin ettei ilkeä edes kirjoittaa siitä mutta päivää ennen kisaa mittakuha katosi aika totaalisesti meiltäkin kuten huhujen mukaan muiltakin kollegoilta!

Kipparin pakinoinnissa kirjoitinkin:

"Voitto kassia en rohkene arvailemaan mutta sijat 2-5 menee varmaan 33-45 kilon haarukkaan jos kelit ei pääse häiritsemään pahasti..."

Jotain ihmeellistä keleissä tapahtui kun tulostaso tippui sittenkin entisajan tasolle vaikka pintavesi olikin reilut kaksi astetta tavanomaista viileämpää? Jos oltiin myökin hämmästyneitä moisesta niin oli varmasti nekin jotka aiemmin viikolla vetivät hirveät kassit kuhaa...HI!

Onneksi kisassa yksi perinne piti kuitenkin paikkansa. Sotkamossa sataa aina kuten nytkin yksi ukkoskuuro pyyhkäisi kisa-alueen yli iltapäivällä...


Kisat on nyt kisattu ja voittaja löytyi 35 venekunnan seasta kuitenkin suhteellisen kovalla tuloksella. Tämänkin vuoden voittopaikka löytyi muuten yllättäin Kiannan puolelta.

Koko päivän Varislahdessa uistellut Pikkarainen&Heiskanen venekunta saivat työmiehinä palkinnoksi melkein kahdeksan kilon hauen jolla voittivat samalla suurimman kalan palkinnon eli Hondan perämoottorin ja todella tärkeät viisi extra pojoa cupin kannalta!


Sinttivintturit onnittelee voittajia upeasta vedosta tuona vaikeana päivänä. Onnittelut myös Pääahon ja Sumiloffin venekunnille palkinto sijoista!

Sijoitus 8. Tulos 16100gr. Voittotulos: 39705gr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti