sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

18-19.7.2009 Jokikone Cup Ilomantsi, Koitere

Tulihan tehtyä ikimuistoinen reissu Ilomantsiin kun käytiin kahdella veneellä kopasemassa Koitereen 20 vuotias juhlakisa. Moinen ideahan lähti jo talvella muhimaan jos vaikka käytäs hakemassa kisa kokemusta muualtakin kuin kotoisasta Kainuusta.


Nooh ideahan sai lisää tuulta purjeisiin kun Paavolan "Perperi" Tatun kanssa puhuttiin mahdollisesta keikasta niin sekin oli aatellut samaa juttua talvella. Niinhän siinä sitten kävi kun viikkoa ennen kisaa Tatu ilmoittautui mukaan niin olihan sitä oltava itsekkin sanansa mittainen ja niimpä ilmoittauduttiin Jykkepapan kanssa ralliin mukaan.


Yksi ongelma lähtöön oli se että kisa sattui päällekkäin Lentuan hauki kisan kanssa. Toivottavasti Kalevalan taimenen porukka "ei nyt suutu" kun ei oltu paikalla puolustamassa tupla mestaruutta vaan harjoittelemassa Koitereella kuhan pyyntiä Kuhakunkkua ja SM kisoja varten...;)

No olihan meillä tietysti toinenkin ongelma ja aika iso sellainen. Treenaamaan kun ei päästy niin mentiin "raakana" kisailemaan. Itse asiassa meillä oli Tatun kanssa diili että pelataan 100% luotolla samaan tiimiin. Niimpä lyötiin kaikki "tieto ja taito" yhteen ennen kuin Tatu meni perjantaina kattelee oletettuja kalapaikkoja ja värejä Koitereen kuhille.

Pitääkin kiitellä että hyvin äijä treenasi neljään tuntiin paketin kahdelle veneelle sikäli kun ukkonen ja kova keli antoi mahdollisuuden. Mene ja tiedä jos aikaa olisi ollut vaikka puolet enemmän niin olisiko sijoituskin noussut puolella...HI!

Kisahan oli varsin persoonallinen kun kesken kisan oli yö tauko eli kisa alkoi lauantaina klo.15.00 ja kesti puolille öin jolloin tuli neljän tunnin yö tauko. Pikaisten unien jälkeen kelluttiinkin kello 4.00 aamulla kuhastamassa aina klo.10.00 asti. Tuo yö tauko olikin ihan uusi juttu itselle ja varsin mieluinen oli aamun lähtö kun näin kaikkien 78 veneen tulokset... 


Meidän edellä vain kolme venekuntaa ja Tatu vielä kymmenes siis ei todellakaan paha ensikertalaisilta. Aamu veto olikin sitten konstikas kun tällä kertaa ei oikeastaan ollut "hyvää paikkaa" ja mittakuhat hävisi jonnekkin... Nooh onneksi paikattiin edes mittahauella niin pysyttiin kohtuu korkialla ja mikä parasta niin Tatu sai hyvän kirin loppuun ja näin ollen sijoittautui heti meidän perään kahdeksanneksi. Tiimiin veto kannattaa varsinkin tuntemattomilla vesillä!

Pitää vielä kiitellä Koitereen kisa järjestäjiä hyvästä työstä. Kylläpä pistitte Kainuun poijat "kateelliseksi" hyvällä järjestelyllä. Ensi vuonna tullaan mitä todennäköisemmin uudestaan ja toivottavasti isommalla porukalla paikalle joten lihakeitto porisemaan...HI!

Sijoitus 7. Tulos 22680 pistettä. Voittotulos: 75740 pistettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti