lauantai 25. heinäkuuta 2009

HONDA CUP 2009 Paltamo, Paltaselkä "KUHAKUNKKU"

Kyllä kannatti käydä Koitereella heittämässä "esikisa" kuhakunkkua varten...HI! Sinttivintturit sai siellä sen kaivatun kadoksissa olevan kuhavaihteen päälle ja nyt voitettiinkin tähän astisista kisoista suurin eli 137 veneen yksittäinen kisa! Tuon Paltaselän mystisten kuhien etsimiseen panostettiin kaksi täyttä päivää...


Torstaina tuntimittariin pyörähti 13 tuntia ja perjantaina 12 tunnin työpäivät jolloin kilometrejäkin karttui plotterin lokiin pyöreät 170km. Näillä tiedoilla "löydettiin" selkeästi oikea kuhan oleskelu syvyys!

Huvittaa vieläkin miten porukka sai haukia ja isojakin mutteivät kuhia. Meillä treeneissä taasen pukkasi kuhaa suhkoot kiitettävää tahtia tosin alamittaista mutta olipa seassa joitain mittojakin johon sitten kisassa uskottiin. Tarkempaan dataa en taidakkaan kertoa mutta millä poikain kuhat tuli? No Lappialla tottakai!

Sinttivintturit kiittelee xxx-poikia hienoista ja hyvin järjestetyistä kisoista ja erästä Kempeleen jättiä sekä Team Perperiä...


PS. Tämän kisan kommelluksista ja lausahduksista voisi kirjoittaa pitemmänkin tarinan mutta nyt päälle painaa tulevat SM kisat Lohjalla joten palataan asiaan hieman myöhemmin...:)
  
Sijoitus 1. Tulos 10560gr  Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti