lauantai 4. heinäkuuta 2009

HONDA CUP 2009 Suomussalmi, Vuokkijärvi

Lainataan heti alkuun kipparin pakinoinnista pari lausetta:

"Isoilla kuhakassilla on voitot tähän asti mennyt. Kuten varmasti nytkin tulee käymään? Saman painoista puhdasta hauki säkkiä kahdeksalla kepilläkään tuskin saa ellei isompi hauki löydy mutta varmasti tulos varmimman kassin sillä saa?"


Niinhän siinä sitten kävi että karkeampi hauki söi osaavalle edelleen kuten viikkoa aiemmin kun käytiin kopasemassa. Treeneissä kun haukea tuli niin vaan perkeleesti ja karkeaa kuin Lentualla konsanaan mutta silti odotin jonkun paikallisen voittavan kuhilla kisan mutta toisin kävi ja hyvä niin.

Ylivoisen voiton uistellut Partasen venekunta pokkasi "uudelta alueelta" vielä sen maagisen kympin kalankin mitä Nikula on povannut pari vuotta. Toki oli sitä Partasella kuhiakin mutta oikeastaan pelkät hauet riitti voittoon asti kuten tuloksista voi jokainen katsoa.

Entäs Sinttivinttureiden kootut selitykset?


Perinteinen Vuokki viikonloppu meni tosi hyvin kun kalaa tuli treeneissä tosi hyvin ja mökillä aika kului saunoen ja tuumaillen. Perinteitä kunnioittaen kemiallisella valmennuksella kunnostautunut "team Perperi" (nimeltä mainitsemattomat kollegat saivat viimein kaivatun lisänimen) pelasi ainakin "Epä teamin" ulos pelistä...HI!

Niin ne kootut selitykset...

Olisi ehkä sittenkin pitänyt aloittaa kisa "kakkospaikasta" kun Rissasen venekunta ehti sinne ensin...:( Sieltä poijat sai sen kaavailemamme helpon parikymppisen heti eikä melkein...PRKL!
Käytiinhän sitä kuitenkin kopasemassa puolenpäivän jälkeen ja vedettiin nollat kuten pelättiinkin. Sen jälkeen vedettiin kaksi tuntinen reilusti kaloista ali kuten itse asiassa pitkin päivää ainakin niillä paikoin missä suttailtiin. Tähän kun lisätään pari todella pahaa karkuutusta niin alkaa olla reseptit soppaan valmiita.....

Naks sanoi selkäranka kolmen jälkeen kun oikeastaan mikään treeni juttu ei toiminutkaan niin kuin haaveiltiin. Kisa paikalla yksi kollega tuumasikin hyvin sattuneesti että tämä kisahan meni teiltä kuten koko tämä kesä... Juuri näin!


Sinttivintturit onnittelee vielä kerran Partasen venekuntaa ylivoimaisesta voitosta ja komeasta hauesta ja Savon poikia Hondan hopeasta sekä Team Perperiä ansaitusta kolmos-sijasta.

Sijoitus 8. Tulos 32450gr. Voittotulos: 67500gr.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti