sunnuntai 20. syyskuuta 2009

Sotkamon pitäjänmestaruus uistelut, Sapsot-Kianta

Joskus "ennen muunnoin" tämä titteli oli haaveista suurin mutta nyt tähän skabaan ei meinannut saada sitä oikeaa motivaatiota sitten mitenkään. Onneksi tuo kiertopalkinnon tuoma vastuu edellisiltä vuosilta pakotti paikan päälle? Vai oliko se sittenkin se kilpailu vietti...;)
 

Edellisenä päivänä kun palailtiin Siilinjärven kisasta kotia päin niin aateltiin Jykkepapan kanssa vetää tämä kisa puhtaasti lonkalta kokeilemalla kaikkea uutta ja kummallista sekä naureskeltiin vielä että valitaan paikkakin lonkalta niin saadaan ainakin itselle haastetta ja ennen kaikkea motivaatiota kaavoista poistumalla...HI!

Aamusella satamassa käyskennellessä meni pakka lopullisesti sekaisin kun järjestäjä ilmoitti että kisa aloitetaankin klo.9.00 eli tuntia aiemmin sovittua aikaisemmin. Nooh Eipä meinannut Jykkepappa heti uskoa kieron Savon reissun jälkeen todeksi kun ilmoitin että sulla on kolme minuuttia aikaa starttiin että alahan joutua jos mielit keritä kyytiin...
 

Yllätyksenä se aikaistaminen tuli Kainuun kalamatkojen poijillekkin kun itse kippari oli vasta Paltamossa tulossa startin tapahtuessa...HI!
Lisää yllätyksiä tuli monelle varmaan siitä kun ajettiin pikku Sapson puolelle
kalaan eikä Kiannan puolelle josta olisi ollut "huomattavasti helpompi" onkia kalat. kuten jo kerroin aiemmin että asetettiin itselle haasteita oikeen urakalla ja niimpä sitä aloitettiinkin oikeen matalasta kuhaa etsien...HI!

Ei onnistunut se taktiikka mutta iloista kiloista haakea tuli kiitettävää tahtia mutta lähdettiin silti pois. Matka jatkui etiä päin ja ruvettiin kokeilemaan yllättäin sitä isoa...HI!

Kahta raskasta tärppiä lukuun ottamatta haave isoimman kalan kiertopalkinnosta lipesi pikku kuhan pyyntiin. Löydettiin sellainen kiva parvi mistä joka toinen kuha oli mittakala...:) Siinäpä sitä huomaamatta pyydettiin täysillä vika tunti kölliä kyytiin niin että voitto tuli sittenkin kotia...HI!

Pienestä se jäi kuitenkin kiinni kun kakkonen hävisi vain 400 grammaa. Ehdottomasti päivän kruunasi vielä se kun järjestäjä sanoi että kiertopalkinto jää nyt lopullisesti Sinttivinttureille kolmen kiinnityksen jälkeen. Kolmen suoraa ei olisi voinut enää paremmin lopettaa...? 


Joo loppuun vielä tottuuksia:

Tämä kisa oli hyvä esimerkki siitä että niistä kaavoista poikkeaminen kannattaa! silloin saa aikaan sellaisen rennon vedon jolla pärjää...:)
Uskoisimpa melkein että jos olisi ihan oikeasti tosissaan vedetty kisassa niin
Honda olisi lapattanut kolmesti ja tulos olisi ollut se maaginen 17 kiloa...HI!

Sijoitus 1. Tulos 28300 pistettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti