lauantai 26. syyskuuta 2009

Vehmersalmi, Suvasvesi

Vaikka Sinttivintturit ei fyysisesti ollutkaan tässä kisassa mukana niin henkisesti senkin edestä!!! Pari päivitystä aiemmin kiittelin "Savon poikia" tiedon jakamisesta ja näkyipä poijatkin oppivan jotain meidänkin tyylistä...;)
 

Kunnian viemisestä ei ole nyt kysymys vaan haluan kirjoittaa miten helvetin hyvin poijat osasivat improvisoida taktiikan kohdilleen tähän kisaan!!!

Tämän tarinan tarina tulee jäämään monelle Savon poijalle muisti kuviin luultavasti loppu elämäksi ja toivottavasti jollekkin lukijallekkin! Suurimmalle osalle tarina jää mieleen KUNNON SELKÄSAUNANA ja itse pyytäjille elämänsä vetona??

Mistä on oikeen kysymys ja kuin kaikki tapahtui?

Kisa oli Suvasveden oma paikallinen kisa jonne oli raahautunut kaksikymmentä venettä ottamaan mittaa toisistaan. Paikalla oli myös tuttumme Rissasen Ville Hassisen Petterin kanssa. Poikain treenit oli mennyt sen verran putkeen aiemmin viikolla että arvelivat helposti saavan sen kolme kymppiä haakea jolla pitäisi pokata ykkössija...

Tuon kisan aikaan allekirjoittanut olikin TV-kuvauksissa kun poijilta tuli välillä väliaika kuvia igloon täyttymisestä. Loppua kohden yhteyden pito hiljentyi ja niinpä Soittelin juuri loppu metreillä että mikä on kun ei kuulu mitään??? Siihen Ville naureskeli että taisi tulla aika selkeä voitto kun haukea igloo täynnä siihen vielä iso haaki ja mittataimen päälle.


Totta kai mie onnittelin ja jäin odottelemaan punnitus tuloksia uteliaana. Tunnin päästä puhelin soikin ja riemu sanomaa riitti pitkän puhelun verran...;)

Se iso hauki oli yli kympin kala ja muutenkin haakea yli 76 kiloa sekä taimen bonuksena päälle. Kertoimetko lisätään poikien kerroin kaloihin niin lopputulos onkin huimat 108000 pistettä! Rohkenempa väittämään että vaikka kaikilla tekniikka ja taito kehittyy niin tämä tulos tulee olemaan pohjatulos pitkän aikaa koko Savon puolella? Mikä vielä koomisinta niin poikain kalat painoi enemmän kuin kaikkien muiden kalat yhteensä...HI! 


Sinttivintturit onnittelee vielä kerran mestareita tuosta huikeasta saaliista!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti