sunnuntai 23. toukokuuta 2010

HONDA CUP 2010 Sotkamo, Sapso-Kianta

Kauden ensimmäinen kisa on nyt kisattu. Joka vuotinen "itkuvirsi" päivityksissä ei tällä kertaa saa kovin pahasti jatkoa. Meidän tavoite oli rikkoa se vuodesta  toiseen piinannut 17000 pisteen rajapyykki ja samalla asetettiin fantasia  tavoitteeksi 30000 pisteen rikkominen. 
 

Tuo kyseinen fantasia tavoitehan jäi kalan päähän joten tyytyväisiä sen puolesta ollaan. Toinen salainen haave oli että tuolla tuloksella oltais jo pokattu jokin palkinto mutta mitä sitä! Tämän kertainen sijoitus oli vasta yhdeksäs... 

Kerronkin että viimein pääsi Sotkamon kisan tulostaso siihen mitä se oikeasti voi olla kun asiat loksahtaa kohdilleen. Vaikka kuin tuon potenttiaallin mahdollisuuden oon tiennytkin kuten moni muukin niin silti se tuli puskista varsinkin kun Kiantajärvi ei ollutkaan voitto järvi vaan pikku Sapso!


Eipä voi kuin hattua nostaa oman kylän miehille jotka kestivät kotikentän paineet ja rikkoivat samalla tähän astiset ennätykset kirkkaasti. Voitto meni kerrankin oikeille miehille kun joka vuosi poijat on saanut treeneissä tosi hyvin kalaa mutta kisoissa ei ole vaan onnistunut...

Tämä "L&A team" eli Liuski & Aidanpää noudattivat myös Sotkamon perinteitä ja pokkasivat suurimman kalan extra pisteet ja viisi heppaisen Honda palkinnoksi komealla 3,5 kilon kuhalla. Toisin sanoen poijat saivat ehkä hieman katettua talven investointeihin menneitä euroja ja samalla tulevalle Nuasjärven kisaan pieniä onnistumisen paineita...;)

Mitäs Sinttivintturit teki kisoissa??? 

Ensin ajettiin kilpaa startissa kalapaikoille ja oltiinkiin ensimmäisiä kun Kuolasalmen sillan alitus mentiin liussa...HI! 


Paikka numero 1 antoi mitta ahvenen, kuha ja hauen. Sitten Honda lapatti  paikkaan X josta mittakuha ja läjä haukia. 
Taas Honda lapatti merkiksi pitkän siirtymän Sapson puolelle säippäämään. Haukia tuli niin että Jykkepappa pyöri veneessä haavi kädessä katsellen mitkä riittää mittaan. Tuosta rytinästä saatiin vartissa reilut 10 kiloa haakea. Pianpa paikka hiljeni ja Honda lapatti. Paikka numero 4 antoi vain mojovan kivi osuman perämoottoriin...:(

Kolmen lapatuksen jälkeen oltiin satamassa ihmettelemässä isoja kasseja...


Sinttivintturit onnittelee "L&A teamia" ylivoimaisesta voitosta ja Ässä teamia  kuten väsymätöntä Väänästä kovista säippätuloksista. Kiittelemme kaikkia  muitakin kilpailijoita kuten järjestäjiä hyvästä kisasta!

Sijoitus 9. Tulos 28415 pistettä. Voittotulos 59010 pistettä. Tulokset

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti