maanantai 17. toukokuuta 2010

Kaluston testailua

Vihdoin ja viimein päästiin oikean uistelun makuun. Oikealla uistelulla tarkoitan  tässä tapauksessa sitä että päästiin jäiden lähtiessä kunnon pelipaikoille kalaan. Niimpä "pidennetyllä" viikonloppuna testailtiin talven aikana kehiteltyä kalustoa että sponsoreiden uutuuksia oikeen urakalla!


Aloitetaanpa Laikosta... 

Jo pakettia virittäessä tuli sellainen tunne että toimii. Eikä moinen tunne tullut turhasta kun laidan paremmalla puolen kävi heti viisi kuhaa!!! 
Kerrankin ilokseni sain huomata että kehittelijä on ollut kalamies!

Jatketaampa Lappiasta...

Taistolta tuli hiljattain postissa uusia ottivärejä tulevalle kaudelle ja niilläpä niitä edellä mainittuja kuhia tulikin...HI! Toinen postilähetys toi puolestaan uusia proto malleja testiin että käyttöön. Tämä "projekti" pidetäänkin sitten salassa jonkun aikaa...;)

Ja sitten kalustosta...

Meidän uutta säippä tekniikkaa hiottiin viikonloppuna oikeen urakalla tulevia  kisoja varten ja vasta sunnuntaina rupesi paukkumaan. Tuon hauki pitoisen päivän ensimmäinen painoi 4,8 kiloa. Väliin tuli hieman pienempiä kakkosen kolmosen haakia kunnes Sinttivinttureiden ensimmäinen yli femma näki päivän valon...:)


Eikä siinä vielä kaikki kun tuli toinen ja kolmas...HI!

Täytyy kyllä tunnustaa että homma on todella tehokasta mutta huonona puolena  pitää mainita homman tarkkuus ja herkkyys. Jos verrataan kelkkoihin niin niillä voi vetää taktiikkansa "sinne päin" mutta säipillä pitää olla justiinsa kohdillaan  muuten ei tapahdu mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti