keskiviikko 9. heinäkuuta 2014

Honda CUP III Kajaanin yömyssy lähestyy...

Tulevan perjantain ja lauantain välisenä yönä on Kainuun vetouistelun Honda CUPin kolmas osakilpailu kotoisalla Nuasjärvellä. Lähtö tapahtuu Kajaanin petäisenniskasta kello 21.00 ja kottiutuminen lauantai aamulla kahdeksan aikaan jos edes pikkusenkaan kohtuullisesti mennöö. Tällaisella yö kisalla on varmaan se kottiin lähdön kipukynnys meleko helppo toteuttaa jos puoleen yöhön mennessä ei ole kalaa??

Näissä maisemissa pitäisi yö jaksaa...;) 
  
Sinttivinttureille tämä kisa on eräänlainen "kulminaatiopiste"... Jos nyt ei onnistu niin varmaa on se että Nuasjärven SM-kisoissa 2015 ei meitä vesillä näy muuten kuin huomioliiveihin pukeutuneita valvontaveneen roolissa... 

Nooh katsotaanhan mittee pirruutta se Ahti nyt keksii? Miten tiimi hitsautuu kasaan? Kestääkö kalusto neljän miehen egon? Riittääkö 78 litran kiintotankki illan plaaneihin? Paljon kysymyksiä mutta yksi asia on ainakin varma! Kaikki kanssa kilpailijat seuraa meidän liikkeitä kuin hai laivaa hymy korviin kaartuen kuin Batmanin jokerilla...HI!

Mielenkiinnolla odottelemme millainen kisa tulee kävijämäärinä? Kuinka paljon tulee kalaa? Pari viikkoa sitten kuhan tulo oli sellaista räiskettä että harvoin sitä isoakin igloota täyteen pilkitään mutta muutamat hurjat sitä teki ja kalan ostajan tukkurilta kesän kisamaksut ja bensarahat nosti! Meidänkin poppoo sai jopa kalaa niin pakkohan sen oli olla syönnillään?

Nyt kun ilmat lämpesi ja sitä myöten vedenlämpökin nousi huimasti ylöspäin voi kuhiluskin löytyä mitä ihmeemmistä paikoista? 

Siispä yöksi treenailemaan... 
-ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti