maanantai 21. heinäkuuta 2014

KUHAKUNKKU 2014 infoa...

Kainuun ja ehkäpä jopa koko Suomen kovin uistelu tapahtuma tulevana viikonloppuna Paltamossa. Tuplakisa viikonlopusta molemmat kisat Kainuun vetouistelu HONDA CUPin kisoja joten luonnollista että Sinttivintturitkin osallistuu näihin kinkereihin... 

Ja taatusti osallistuttas muutenkin kun kyseessä on NIIN mainio tapahtuma ettei paremmasta väliä!!!Lukekaapa tapahtuman promoottorin Karjalaisen Kyöstin lennokasta tekstiä suoraan Kiinasta:

"Paltamossa alkaa kuhakelit olla mallillaan, kuhakunkku lähestyy ja tiedusteluja on tullut niin laitetaas tänne näkyville lisä infoa.

Perjantaina puntarintarkistus kisa SPONSOORED BY OPM

Tässä on tullut pieni muutos edellisvuoteen koska tämä päivä on nyt virallinen Kainuun vetouistelu cup päivä.
- Kisa ei maksa mitään, kun vain maksaa ennakkoon kisamaksun. Kts lehti tai nettisivut ohjeet maksamiseen.
- Vesille saa lähteä klo 14.00 ja takaisin pitää olla 22.00 kisakeskuksen rannassa. EI siirtymiä.
- Ennen vesille lähtöä pitää tulla ilmottautumaan kisakeskukseen, täytettävä kilpailukortti ja lyhyt kipparikokous klo 13.30.
- Kortti on palautettava kisakeskukseen, että tiedetään kaikkien pääseen pois vesiltä.
- Jos tulet myöhemmin kisaan mukaan esim 15.00 jälkeen se onnistuu, käyt täyttämässä kisakortin kilpailukeskuksessa.
- Treenipäivän kisassa kisataan treenipäivän palkinnoista. Mikäli saat 10kg kuhan treenipäivänä se ei ole ns. kuhakunkku titteliin oikeuttava kala. Kuhakunkku tittelin kalat ongitaan lauantaina.

RAMPPI ja PARKKIASIAA:

Paltamon kunta on investoinut rahaa venesatamaan. Parkkitilaa on runsaasti lisää ja viimesen päälle siisti ja tilava on alue. Alueelle on saatu toinen luiska joka on kylläkin malllia luonnon luiska mutta se on tehty murskeesta ja koneellisesti jyrätty. On niin loiva että nousee autolla kuin autolla.

HUOM: ME TEHDÄÄN ALUEELLE OHJE MITEN AUTOT + TRAILERIT PITÄÄ PARKKEERATA. JOS PARKEERAA VÄÄRIN ME HUOMAUTETAAAN ASIALLISESTI. MIKÄLI HUOMAUTUSTA EI NOUDATETA NIIN KEINOLLA MILLÄ HYVÄNSÄ KALUSTO SIIRRETÄÄN. Tästä ei saa suuttua, on kaikkien etu ettei joku hannes vedä vehkeitään keskelle parkkiin siten että siinä menee parkkitila 10.ltä yhdistelmältä.

MAJOITUS TELTASSA JA ASUNTOVAUNUSSA:

Golf keskuksen rannassa olevat asuntoautot + teltat: Käykää sopimassa asiassta golf keskuksen ravintolan Pentti Heikkurisen kanssa asiasta. Saatte saunat yms. käyttöön.
Mikäli majoitutte muualla saunominen onnistuu kyllä. Pentti on yhteistyöhaluinen ja toivottaa kalastajat golf klubille kalanhajuisena tai ei. Kiva kaveri...

Eino Leinon rannassa saa majoittua melkein vapaasti mihin vaan. Rannassa on puuceet helpottamassa paineita. Rantaan on tullut kesäkahvila Marion jossa tytöt tekee aamupalaa leipiä tms. todella edullisesti. Oluet joutuu kantaa nesteeltä :)

PERJANTAINA ENTISTEN NUORTEN BILEET PALTALINNASSA

Kalakerho on virittänyt Paltamon Paltalinnaan kemut - ENTISTEN NUORTEN BILEET. Paikalla on Oulaisten Ohjelmapalvelun legendaarinen DJ PONA + Carnival Disco. Kisakeskukselta matkaa bile paikalle tulee noin 1km. Meidän transportteri kuskaa kalastajia bilepaikalle illalla maksutta. Veneet voi jättää kalustoineen rantaan, paikalla on Kajaanin Ammattioppilaitoksen Turvapuolen opiskelijoita vartioimassa Eino Leinon rannassa Perjantaina ja Lauantaina. Bileissä on ravintola auki B oikeuksin. Ennakkoon juhliin on ilmottaununut Facebookissa ja sen ulkopuolelta n. 200 henkeä ja seassa saattaapi olla joku virilli naes immeinennii kahtelemassa kommeita kalamiehiä. Eli kannattaa käydä tarkistamassa tilanne ja ottamassa löysät pois sillä kuhakunkku lautantaina alkaa vasta 15.00 :)

Lauantain KUHAKUNKKU:

Tänä vuonna on tehty muutamat lisäsarjat itse kisapäivään:

- Juniorisarja: venekunta jossa alle 15v nuori osallistuu tämä venekunnan NUORI KALASTAJA omaan nuortensarjaan. Suurimman kuhan saanut venekunta voittaa. Tehdään nyt tarkennuksena tähän vielä sellainen pointti, että meidän kisassa palkinnon voittaa tämä NUORI KAVERI joka saa päättää mitä palkinnolle tehdään - näin me se ajatelleaan. On tarkoitus kannustaa nuorisoa tulemaan paikalle nyt ja tulevaisuudessa.

- Naistensarja: venekunta missä on 25v täyttänyt nainen osallistuu naistensarjaan. Venekunnan ei tarvitse koostua pelkästään naisista vaan ajatuksena on että nainen on veneessä. Virkatkoon vaikka patalappuja kunhan se siellä töröttää.

- Kylänmiestensarja: Venekunta kenellä on käytössä 5 vapaa tai vähemmän osallistuu kylänmiestensarjaan.

Kaikkien edellä mainittujen sarjojen tarkkailu tapahtuu siten, että veneiden tullessa laituriin 'KALOJEN LUOVUTUS' paikalle on siellä meidän edustaja joka vahvistaa sarjoihin osallistumisen. Sarjakohtainen värillinen lappu annetaan venekunnalle ja venekunnna mennessä punnitukseen on nämä värilliset laput annettava toimitsijalle. Näin tiedetään, että vapoja on viisi eikä enemmän....

Mikäli kysyttävää soittakaa meille:

ASKO: 040 561 9221
JUKKA: 0400 485 674
KYÖSTI: 0440 966 666

sekä tärkein: ALKO PALTAMO

Tel: 020 711 2826"

 
-ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti