lauantai 20. maaliskuuta 2010

Projektit etenee

Kuukausi lähenee loppua ja jotain on saatu jo aikaan. Mitä kukakin on tehnyt niin aattelin kertoa siitä nyt pienellä varauksella...;)
 

Allekirjoittanut eli kippari,Sinttivintturi, Tervo vai millä nimellä nyt tunnettekaan on touhunnut päämekaanikon eli isäukon avustuksella pajassa veneen kimpussa. Kaksi vaiheisesta rakennus projektista toinen alkaa olla viimeistelyä vaille valmis ja jälkimmäinenkin samalla haastavin vaihe on jo pitkälti suunniteltu. Toivottavasti ensi viikon nimissä alkaa toteutus sen saralla...

Jykke-pappa eli Immosen Jyri-Pekka on viimeistellyt omassa pajassa mm. Uusia MuTu aihioita hyväksi todettuihin ja mitä ihmeempiin kokeilu väreihin. Näillä uusilla kokeilu väreillä yritetään korjata kurssia heikoista kevään ja alkukauden esityksistä.

"Viisaat sanovat että virheistä oppii "

Jospa nuo viisaat sanat auttaisi tulevalla kaudella siinä määrin että uudet 30 värin kattavan malliston työt ei menisi hukkaan vaan toisi mainetta ja mammonaa...HI! Ainakin uskoa uusiin väreihin löytyy siinä määrin että ompa tänä talvena harrastettu ylimaalausta poikkeuksellisen paljon. Aiempien kausien huonoja värejä on kylmän viileästi ylimaalattu uusiin tai hyväksi havaittuihin väreihin...


Sinttivinttureiden oikean puolen hyökkääjällä eli Silvanin Markolla onkin ollut työn alla toistaiseksi enemmän "toimistopuolen" tehtäviä. Mies on häärännyt meille tukijoita ja hoitanut uusia investointeja joka lähtöön mutta kerrotaan niistä hieman myöhemmin. Ei makkeata mahan täydeltä.

Käytännön hommiin mies hyppää ensikuun alusta jolloin pelimiehenä tunnettu "Makke" järjesti itselleen ns. Vuorottelu vapaan kesän ajaksi. Suomeksi tämä taktinen kuvio tarkoittaa että tulevana kaudella Sinttivintturit treenaa kahdella veneellä kisoihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti