sunnuntai 29. elokuuta 2010

HONDA CUP 2010 Kajaani, Ärjänselkä

Upea päätös kaudelle 2010. Pilkkukylkiä nähtiin puntarilla toista tonnia mutta yhtään taimenta ei niiden joukkoon mahtunut...;)
 

Tiukka oli päätös kisan vääntö niin osakilpailun voittajasta kuin koko cupin voittajasta. Päivän parhaasta vedosta vastasivat Rissanen, Karjalainen & Hassisen venekunta jostain ojanperän nurkilta. Poijat saivat käytännössä katsoen yhden kalan enemmän kuin meillä vai pitäiskö jossitella että meillä karkasi yksi kala liikaa...;) 

Empä selittele enempää vaan kaikki kunnia hienosta voitosta Savon poijille!!! 

Päivän kolmonen oli muuten ehdottomasti kesän kuumin nimi Jussi Väänänen. Tämä kaveri olisi muuten voittanut meidän cupin jos olisi kiertänyt kaikki osakilpailut. Onneksi tämä kiireinen mies kävi voittamassa Pohjola-Lowrance cupin ja hoiteli lopun aikaa tv-kuvauksia Norjan puolella niin ei ehtinyt "nöyryyttää" Kainuun poikia enempää...

Neloseksi pokkasi oman kylän mies Harri "haukiparoni" Raesalmi Komulaisen Samin kanssa. 

Viides sija meni Suomenmestareille mallia 2007. Airikainen kumppaneineen pyyti haakea syvemmästä kuin ehkä kukaan koskaan Oulujärvellä!


Päivän kuudes ja "ratkaiseva" sija meni Arffmanin venekunnalle. Yhden karkean kalan puuttuessa olisi cup mestaruus 2010 matkannut Savoon joten hyvin tämä venekunta paineensa kesti...;)

Summa summarum:

HONDA CUP 2010 on siis päättynyt ja himoittu cup mestaruus matkasi taas kerran Sotkamoon. Itse asiassa cupin kuuden joukossa oli 3 oman kylän vetäjää ja kaikki vielä Hillside Anglersin jäseniä.


Cup voittaja Arffmanin Janne venekunta hallinnoi loppu kautta aika suvereenisti parantaen joka kerta kala ennätyksiään. Salainen ase menestykseen piilee muuten grillissä. Viimeisessäkin kisassa grillistä valmistu kolmeen otteeseen makkaraa! 
Epäilijöille tiedoksi että oon nähnyt valokuvia ja osa kanssa kilpailijoista joutuu  allekirjoittamaan grillin tuoksun pitkin kautta... 

Voiko kilpauistelu olla rennompaa???

Cup kakkoseksi rynnisti kovalla loppu kirillä Savon poijat. Nämä kaverit on olleet loppu kauden hirmu liekkeissä pitkin pitäjiä ja ilmankos viime vuoden Cupin kakkos-sija uusiutui.

Cup kolmonenkaan ei ole yllätys! Tämä Kainuun kuuluisin kalamies Jouni "Jo-Lu" Lukkari suoriutui tasaisella vedolla hienosti korokkeelle.

Cup nelonen. Yllätys tai ei Sinttivintturit! Takana on niin vaikea kausi ettei moni varmasti uskokkaan. Käytännössä katsoen jokainen kisa edettiin perse eellä puuhun ja siitä huolimatta tuuria jäätiin kaipaamaan... 
Tämä neljäs sija on itse asiassa melkein meille voitto! Ja toisaalta olisihan se ollut jo aika koomista jos olisi voitettu neljäs kerta peräkkäin koko cuppi???

Kaikki kunnia kuitenkin kolmen kärjelle jotka ehdottomasti ansaitsivat sijoituksensa!

Sinttivintturit kiittää kilpakumppaneita, järjestäjiä ja yleensä kaikkia hienosta 
kasvavasta Cupista!!!

Kipparin erikoiskiitokset taas kerran miehistölleen Jyri "Jykkepappa" Immoselle ja Silvanin Markolle. Ei se kaakana taaskaan ollut jos edes yksi kisa olisi mennyt...;)

Sijoitus 2. Tulos 68500 pistettä. Voittotulos 69715 pistettä. Tulokset:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti