tiistai 28. joulukuuta 2010

Blogin virallinen avaus

Tällainen blogin tekele runtattiin hiljattaen alulle. Tämä ei tarkoita sitä että kotisivumme oisi jäämässä pois vaan Sinttivintturit.com sivusto tulee säilymään edelleenkin kotisivunamme.

Tämä blogi päätettiin perustaa sen helppouden takia ja näin ollen se mahdollistaa helpon päivittämisen vaikka puhelimella tai missä vain kunhan on netin ääressä. Ennen kotivuillamme tehdyt päivitykset oli turhankin haasteellisia. Ensinäkin sen pystyi tekemään vain käytännössä katsoen kotona omalla koneella ja pienenkin jutun teko saattoi viedä helposti tunnin jopa kaksi saati että jos teki isompaa niin voi voi...
Päätimme siis "hajauttaa" sivustomme kahtia nyky buumin mukaisesti. Kotisivu toimii ns. Esittelijän roolissa ja blogi on tarinoita varten. Nyt pienen päivityksen tekoon tarvitsee varata aikaa vain sen verran mitä "kaksi sormi järjestelmä" vie. Niin ja kuvankin liittäminen juttuun käy ihan klikkaamalla!

Nyt kun saatiin blogiin kopioitua vanhat tarinat sivustoltamme vuosilta 2004-2010 niin tarkoitus olisi miettiä seuraavaksi blogin ulkoasua tarkemmin ja sitten toteuttaa se kunnon kuva galleria. Siinäpä sitä onkin tekemistä joksikin aikaa ja kun oikeen muistellaam niin pitäähän se meidän kotisivukin uudistaa nyky aikaiseksi kun ehtii...

Sinttivintturit.com sivustosta löytyy siis kaikki aiemmat tarinat kuten ennen vanhaan mutta kaikki uudet jutut päivitämme vain tähän blogiin ja tietysti kipparin (allekirjoittanut) omat höpinät ja kisaennakot ym.Jotka ei liity venekuntamme toimintaan löytyy Kipparin pakinointia blogista.

-ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti