keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Tapiola Sinttivinttureiden tukijaksi 2011

"Tapiola tarjoaa vakuutus-, pankki-, säästö- ja sijoituspalveluita. Palvelua sekä henkilö- että yritysasiakkaille"

Meidänkin vakuutukset löytyy Tapiolasta joten liity siekin niin saat hyvää palvelua ja ennen kaikkea kokonaisvaltaisesti kattavimmat vakuutukset käyttöösi.

Kerronkin pienen tarinan miksi juuri Tapiola?

Vuosia vuosia sitten otin teemaksi kilpailuttaa kaikki vakuutusyhtiöt. Hintaerot oli koko taloudessa mitattuna satasia joten vakuutusyhtiöden kilpailutus oli hyvinkin ajankohtainen. Ensin selvitin siis hinnan ja sitten rupesin tutkimaan vakuutusehtoja tarkemmin itsenäisesti että eri edustajien kanssa. Hieman yllättäin erot oli paljon suurempia kuin osasin edes arvailla hintojen perusteella. Halvin oli samalla myös heikoin mutta kallein ei kuitenkaan paras kuten odottaa saattoi. Tarkemman pohdiskelun jälkeen Tapiola tarjosi ehdottomasti kattavimmat vakuutukset ja hintakin mielytti kun keskitin palveluni sinne. Tänä päivänä Sinttivintturit on edelleen Tapiolan asiakkaana vaikka kilpailutuksia on ollut kahdesti ihan varmuuden vuoksi...;)

Pankkipalveluista ja sijoituksista on vielä aika vähän omakohtaisia kokemuksia vielä mutta pianpa olen silläkin rintamalla viisaampi. Odotellessa voit käydä kurkkaamassa Tapiolan kotisivuilta heidän tarjoamia palveluita ja toivoisimpa että ottaisit yhteyttä alueesi edustajaan...:)

-ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti