torstai 19. kesäkuuta 2014

Radikaaleja peliliikkeitä??

Surkuhupaisan Lentuan kisan aikana kerkesimme miettiä monenmoisia asioita ja ideoita kuin pääsisimme eroon kireydestä ja pakko yrittämisestä? Kuin saisimme takaisin sen vanahan kunnon rennon meiningin milloin myös pärjäsimme?

Mikkään ei ole niin mukavata kuin rento kalastus porukassa. Läppä lentää ja kallaa tulloo tekipä mitä tahansa mutta sitten kun homma on hakusessa niin hirveellä hämmenyksellä saadaan aina vain se yksi vaihtokala. Kyseinen taktiikkaa tarkoittaa tässä tapauksessa sitä että vaihdamme kaikkiin kymmeneen vapaan uudet uistimet tai muutetaan korkoa niin palkkioksi tulee vain se mittakala ei enempää eikä vähempää. No ei siinä mitään olemmehan tottuneet töitä mittakalan eteen tekemään mutta näillä meillä kalaisilla vesillä loppuu yksinkertaisesti tunnit päivästä jos mielii voittotahdissa pysyä saati edes pistesijoilla...

Lentuan sinisillä laineilla.. Olikohan se kuuden vai seitsemän hiljaisen tunnin kohdalla kisassa kun joku veneessämme ehdotti entä jos hommaamme veneeseen ihka aidot cheelearderit rouville tietenkin puhumatta...HI!
Tiedä häntä kuin rennoksi homma menisi jos nämä nätit tytöt sopivasti pukeutuneina heiluttas huiskujansa ja huutaisivat kannatushuutojaan tavu tavulta tyyliin:
H - A - U  - K  - I ...  HAUKI! tai venytettynä H - A - U - U - U- K - I  ... HAU-UU-KI!

Nämä tytöt voisi olla aika valmiita kun asusteiden sävytkin Sinttivinttureiden suuntaisia. Tarra napaan ja Markon X-Busteriin rinnallemme ajamaan sulosointuja kuiskailemaan...

Joo näin tekisimme sanomattakin selvää mutta valta osiltaan ukkomiehiä kaikki niin ehkä joudumme hitusen jalostamaan ideaa mollivoittoisemmaksi... Toisin sanoen vedemmä pitkällä tikulla ken porukastamme laulaa seuraavan kisan kuhan kutsuhuutoja huudellen??? 

Loppuun vielä että saimme Lentuan jälkeen aivan legendaarin palautteen s-postitse mikä on melkein pakko julkaista. Viesti alkoi tyyliin että:  

"Olen nähnyt galaksien luhistuvan ja Sinttivinttureiden jäävän viivan taakse..." 
-Vanninen-
Voi hyvänen eipä voi enää parempaa palautetta saada! Hitto että allekirjoittaneelta pääsi oikiasti hervoton nauru.. Nauru mikä kuvasti sitä riemun tunnetta niille kaikki mitkä on saanut vahingon iloa koko rahalla meidän menestyksestä! Heikkoa on ollut sitä ei auta kiistäminen mutta kaikella on kuiteskin merkitys eli tässäkin tapauksessa jollakin on edes hauskaa...:D
 -ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti