lauantai 23. tammikuuta 2010

Pakkaspäivän mietteitä

Hiljaista on varmaan ollut muillakin uistelurintamilla kuten meilläkin. Tämä talvi tuntuu jotenkin erityisen pitkältä Kun viimeinen uistelureissu jäi harmiksi Lokakuun puolelle... PRKL!
 

Jotain ollaan kuitenkin touhuttu...
Allekirjoittanut on aloittanut kauden 2009 Kipparin yhteenvedon kirjoittamisen ja voinkin paljastaa että taas kerran mennään "yli hilseen" mutta kirjoitampa sen kuitenkin.

Nämä yhteenvedot on ollut siitä hauskoja kun ne on pitkälti sen aikaisia mielipiteitä mitä "ei voi enää" muuttaa siitä syystä kun ne on jo kerran julkaistu. Nytkin kun kaivaa sivustosta jonkin vanhan yhteenvedon niin rupeaa väkisinkin naurattamaan... Vai kuinka???
Kaukaa katsottuna noista jutuistahan voi teoriassa nähdä oman/meidän kehittymisen? Muiden mielipiteistä en tiedä mutta kalapäiväkirja todistaa että on sitä jotain tapahtunut. Tässä uudessa raportissa luvassa mm. Pari "kiinnostavan yhdistävää" Excelraporttia kolmelta viimeiseltä kisakaudelta. Niin ja tietenkin jotain jossiteltavaa...HI!

Mitäs muuta sitä ollaan tehty...?
Veneen oikean puolen hyökkääjä eli Makke on saanut vastuullisen tehtävän hommata uusia tukijoita meidän kisa kaudelle 2010 jotta voitais hyökätä täysillä eikä kypärä silmillä...


Vasemman laidan Jykke-pappa työstää paria salaista juttua mitä en vielä rohkene paljastaa ihan siksi että kopioitte kuitenkin...;)

Sentterin roolissa mie yritän ylläpitää mm. Uusien visioiden syntymistä...
Saisi edes joskus nukahtaa ilman visioita...HI!


Summa summarum fyysisiä näkymiä visioista tulee sivuille kunhan päästään veneen kimppuun. Meidän Päämekaanikon pajasta on nimittäin varattu aika hitsaus töille helmikuulle. Lähdenkin tästä rautakauppaan...;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti