sunnuntai 3. tammikuuta 2010

Uusi vuosi uudet kujeet

Aloitit juuri lukemaan Sinttivinttureiden seitsemännen kauden aloitusta.


Arvon lukija raadista en tiedä mutta ainakin minua ihmetyttää kuin äkkiä tuo aika vierähtää, tämän kiinnostavan harrastuksen parissa. Tuntuu suorastaan että vasta äsken olisi homma pantu aluilleen. Tuohon kuuden vuoden aikaan sopii aika perkeleen verran uistelureissuja ja kisoja. Näistä reissuista löytyisi aika paljon muisteltavaa niin onnistumisen että epäonnistumisen tiimoiltakin. Jotkut tapahtumat on piirtynyt takaraivoon paremmin kuin aapinen.

Aika hassua kun äkkiseltään luulisi onnistumisten tarttuvan mieleen paremmin, mutta allekirjoittaneelle kunnon riman alitukset kisoissa on piirtynyt parhaiten mieleen. Muutamia ikimuistoisia tapahtumia löytyy sivuilta jos viitsii hieman surfailla.

"Vain kaksi kalaa"  kisa jossa ihan oikeasti puntarille vain kaksi nippa nappa mittaa.
"Kuhaa tässä olisi pitänyt vetää eikä haukea" kunnon selkäsauna kotikentällä.
"Kolme liikkuvaa momenttia" melkein kotona kisa-ajan puitteissa.

Näiden tarinoiden lisäksi olisi monta muutakin tarinaa mutta säilytetään edes hitunen "ammattiylpeyttä"...HI!


Nyt kun vaihtui vuosi samalla alkoi uuteen kauteen valmistautuminen, niinpä sitä taas kehitellään uusia juttuja jotta voitaisiin minimoida riskit noista mieleen jäänneistä mahalaskuista. Perseelleen veto on silti mahdollista tulevallakin kaudella mutta toivottavasti tuo synkkä hetki tulee vain "pakko riskin" puitteissa eikä missään ratkaisun hetkellä.


Tänään polkaistiin tulille yksi monista uusista jutuista tulevalle kaudelle. Vakavasta asiasta kun on kyse niin ei haitannut tämän päiväinen -25 asteen pakkanenkaan. Meidän Jykke-pappa oli kaikessa hiljaisuudessaan kehitellyt uusia prototyyppi aihioita kaudelle 2010.

Tänään oli siis koeuitto päivä meidän pienessä ja virtaavassa altaassa jotta voidaan testata prototyypit niin kiehimänjoen virtauksille kuten Lentuan kosken niskallekkin...HI!


Prototyypeistä yksi  malli toimi juuri niin kuin ollaan haaveiltu jokunen vuosi. Niimpä koeuiton yhteydessä kastettiin tämä onnistunut aihio Mutuksi, koska nimi on lyhenne "musta tuntuu" lausahduksesta. Uskoa tähän uuteen aihioon on siis sen verran että Jykke-pappa veistelee talven aikana "pienen pompsin" kesän koitoksiin.
   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti