lauantai 9. tammikuuta 2010

Tulevan kauden kisat

Näillä näkymin Sinttivintturit tullaan näkemään tulevana kesänä aika monessa kisassa. SM paikka Päijänteelle saatiin jo viime vuoden Honda cupista mutta tuo tuleva Oulujärven SM 2011 kisan paikka Pakottaa yrittämään oikeen tosissaan.


Poikien kanssa aateltiin että pääkuorma pidetään edelleen tutussa Hondacupissa varsinkin nyt kun saivat tuon taivaallisen kauniin Lentuan kisan takaisin kalenteriin.

Vara "pläniksi" suunniteltiin mahdollista Suzuki cuppia vai mikä sen tuleva nimi onkaan... Tämän "Suzuki cup" idean turvin tullaan tekemään tuttu kaksi päivänen Hauki-EM kisa ja lisäksi joitain pisto kisoja ympäri pitäjiä kehitystä että varmistelua ajatellen. Noita mahdollisia pisto kisoja voisi olla:

Jokikone cupin Koitereen skaba,
Pohjola-lowrance cupin Kiantajärvi ja Oulujärvi kisa.

Näiden lisäksi tietysti paikalliset pikkukisat kuten Kainuun piirimestaruus, Sotkamon pitäjänmestaruus ja Kalevalan taimenen haukikisa ihan Kuhmolaisia kiusatakseen...HI!


Summa summarum kiirettä pittää jos kaikki 17 suunniteltua kisaa toteutuu. Näihinkö kun laskee vielä treenit päälle niin hups minnekkäs se kesä taas hävisi???
Pitää varmaan ruveta itse kunkin kyselemään "iltalomia" jo varhain että saa anomukset kunnialla läpi...HI!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti