maanantai 9. maaliskuuta 2009

Remontin vaiheita

Monien vastoin käymisten jälkeen päästiin tänään ehkä voiton puolelle? Edessä pitäisi enää olla vain pelkkää kasaus työtä...:)


Viivästyksiä on aiheuttanut muun muassa poikkeuksellisen kovan kuumeen nostava influenssa jonka kourissa itellä meni viikko ja jotta asia rullaisi vielä paremmin niin nyt on "päämekaanikkokin" osastolla taistelemassa keuhkokuumeessa.

Ongelmia on ollut myös veneenkin kanssa varsinkin tuo perälaudan vahvistuksen toteuttaminen on raavituttanut päätä monet kerrat. Perälauta päätettiin vahvistaa päältä päin vahvalla viiden millin alumiinisilla kulmalootulla ja veneen sisäpuolelle moottorin alaosan kohdalle tehtiin myös viiden millin neliskanttinen alumiini putki vahvikkeeksi. Ei pitäisi taipua perälaudan enää...HI!


Yllättävän paljon aikaa vei myös vuotavien niittien vaihtotyö. Toisaalta ymmärtäähän tuon kun niittejä innostuttiin vaihtamaan kaikkiaan 150 kappaletta! Päätettiin uusia kaikki viereisetkin vuotamattomat niitit 5*16 mm happoteräs pulteilla ja reilulla sikafleksilla ihan kaiken varulta.

Samalla kun venettä on purettu ja korjailtu niin on Jykke-pappa saanut kunnian pikku tarkkuudestaan tunnettuna maalata veneen osat uusiin "edustaviin" maaleihin. Pientä ehostusta ulkoasuunkin on tulossa niin veturina toimivaan perspanoon kuin veneeseenkin. 


Aika näyttää mitä Sinttivintturit keksii mutta tällä hetkellä veneeseen laitetaan kellukkeita jotta kelluttas edes sen verran että kerkiäisi soittaa apuva...HI!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti