keskiviikko 31. elokuuta 2011

Honda cup 2011 Kajaani, Oulujärvi

Kauden päätöskisa kisailtiin ehkä Suomen suurimmalla yksittäisellä kisa-alueella. Oulujärven ärjänselällä käymättömille voin kertoa että kisa-alue ulottuu moneen suuntaan niin kauas että vastarantaa ei näy. Yritäppä sitten sellaisesta rapakosta ehtiä se "aktiivisin" kala? Tähän kisaan tuli tehtyä tasan yksi treenireissu jos viikkoa ennen kisaa tehty pisto lasketaan. Silloin löysin toki aloitus paikan kisaan mutta yllättäin kisassa paikka petti!

Janne "niskalaukaus" Hyvönen

Juu takaisin alkuun... Tässä kisassa Sinttivintturit ei ollut normaali kokoon panolla vaan allekirjoittanut kipparoi ja laidoilla touhusi ennestäänkin tuttu sykerö ja "uutena" apuna mestarillinen herra niskalaukaus joka Hyvösen Jannenakin tunnetaan. Tuo meidän sykerö kun on oikea positiivari niin se ilmoitti heti aamulla ennen kisaa että tänään otetaan kolme Hondaa palkinnoksi. Voitto, suurin kala ja itse cup sijoituksesta se kolmas...HI!

Kisa alkoi aika kosteana ja hiljaisena syönnillä. Ekalle tunnille siltä treenatulta paikalta napattiin kokonaiset neljä haukea ja näin ollen vaihdoimme paikkaa ennestään tutuille sensseille. Hiljaista se oli sielläkin ja hommaa vaikeutti se ainoa pitkä verkko juuri siinä missä olisi pitänyt saada vetää...PRKL!

Nooh kiertelimme paikkaa jonkun aikaa sitten oli vaan jatkettava matkaa pois päin. Kalojahan me saimme tasaisen huonosti koko ajan ja iroonisinta se että eipä koskaan ole Oulujärvellä ollut niin pientä kalaa kuin nyt. Mittakalat oli hikisesti kaksi senttiä yli mitan mutta joka toinen kala oli taasen alamitta. Normaalisti meidän kalojen keskikoko on ollut vajaat kaksi kiloa siis kaksi kertaa karkeampaa...:(

Yksi karkeampi eksyi toiselta paikalta kyytiin mutta sarvet korvassa... TÄH?

Tänään oli kala tiukassa tultiin siihen päätelmään puolen päivän jälkeen ja samanmoista vastustelua oli muillakin tutuilla. Rupesimme tikkaamaan pienempää rinkiä heti siinä mistä saatiin kala kontakti niin uskoimme että ärsyttämällä se nappaa ja nappasikin mutta pienistä kaloista ei kassia synny siispä jossain vaiheessa lähdimme valumaan taas uusille sensseille toivo korkealla karkeammalle kalalle...

Nyt en muista moneskohan taktiikka oli menneillään kun asiat loksahti viimein kohdilleen. Aika lyhyeen aikaan saimme neljä haukea joista yksi oli muuten se Hondan arvoinen kala...HI!

Kala oli niin iso että sykerö patentoi oikean polviasento väsytys tekniikan...;)

Hondakala, kepittäjä ja suun soittaja...

Tähän kisaan olisi pitänyt päästä treenaamaan päivää tai kahta ennen että olisi ollut kisassa heti oikeat systeemit käytössä. Tällä kertaa meillä meni 6,5 tuntia oikeita asioita mietiskellessä, toteuttaessa ja tuostakin ajasta meni vartti sitä isoa väsytellessä...HI!

Kaiun lämpöä kun katsot niin eipä uskoisi elokuun olevan?

Summa summarum hieno kisa ja hauskaa oli läppä lensi mutta kalaa olisi pitänyt tulla pirun paljon enemmän jos kolmas kone olisi saatu. Saimme nimittäin suurimman kalan palkinnoksi sen Hondan moottorin ja tässä kisassa pärjäsimme kuiteskin sen verran että nousimme Honda cupin kokonaiskisassa kolmannelta sijalta toiseksi. Palkinnoksi Honda ja itseasissa olisi se kolmaskin saannut koneen mutta eihän me Sotkamon poijat voida Kajaanin poikia ohi päästää...HI!

Honda cupin voittoon uisteli siis oman kylän poijat Liuski & Aidanpää poppoo tuttavallisemmin L&A Kings team Hienoa poijat ja suuret onnittelut Sinttivinttureilta!!!


-ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti