sunnuntai 14. elokuuta 2011

Honda cup 2011 Kuhmo, Lentua

Paltamon kollegoiden lausahdusta lainaten: "HUPPAHEI" mitä tapahtuikaan. Lentuan kisa taitaa sittenkin olla se meidän tyylinen kisa kun voitimme sen monenkohan kerran jo...HI! Ja mikä parasta niin tähän kisaan ei edes treenattu vaan tulimme ns. Raakana kisaan! Pieniä puhelin tiedosteluja tuli tehtyä ja huhujen mukaan porukka oli saannut treeneissä kuhia niimpä loimme alun taktiikaksi kuhan pyynnin mikä on nyt Lentualla aika turhaa mutta kokeilimme kuitenkin...

Kuten arvata saattoi niin vedimme munat pannuun sillä rintamalla ja itseasiassa vasta kahden tunnin vedon jälkeen loksahti palikat kohdilleen päivän taktiikalle. Onneksi Lentualla on sitä karkeaa kalaa paljon niin saa kassia kasvatettua kymmenillä kiloilla aika nopeasti toisin kuin muualla.

Tässä vaiheessa voisitkin lukea allekirjoittaneen pakinoita vuodelta 2008 mikä näytästää pätevän edelleen...:)

Oiva esimerkki kuinka pienestä veneestä saadaan soiva kampe...

Keppi taipui päivän mittaa todella monesti ja hyvän kokoisista hauista. Jälkikäteen mietittynä ensimmäiset kaksi tuntia vedettiin tyhjää ja lopetimme kisan hieman ajoissa niin paljonkohan olisi jos...HI!
PS.Tämä kuva toimii samalla "pakollisena persekuvana"...

Jykkepapan ilme ensi syöksyn jälkeen... Takilasta tuli meinaan sellainen lähtö ettei kukaan muu uskokkaan paitsi tietysti Lentualla käyneet. Lyhyestä piuhasta kookas hauki nykäsi siimaa yhteensä 176 jalkaa!!!

Lentuan karkeita tuli sitä vauhtia että sumppu täyttyi huomaamatta...

Voittohan se napsahti ja vieläpä aika ylivoimaisesti...HI!

Tulokset löydät kalevalan taimen kotisivuilta...

-ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti