sunnuntai 29. maaliskuuta 2015

Nuorten pilkkitapahtuma Särkisellä...

Moneskohan kerta liekään mutta taas kerran olimma porukalla tekemässä joitain hyvää kalastuksen suhteen. Kainuun vapaa-ajan kalastajien lanseerama nuorten avoin pilkkikisa tapahtuma on oiva esimerkki miten hienon kalastusharrastuksen pariin saadaan nuoria lisää pois videopelien virtuaalielämästä. Oikeita elämyksiä oikeasta elämästä ja ilman vielä.

Ilmainen tapahtuma kalaisalla Särkisellä ja kaikille vielä palkinnot saa väkisinkin nuoren hymyn esiin vaikkakin ilma sattui tällä kertaa kehnonlainen. Meitähän moinen haitanna kun olimme sitätiloissa esittelemässä ja kertomassa vetouistelusta ja uutena tulevana villityksenä jigikalastuksesta. Pöydät notkuen uistimia ja parilta näytöltä pyöri diaesityksenä kuvia sinteistä, veneistä ja olipa joku sattuma isomuskin photoshopattuna meidän naamoilla...;)

Ohessa kuvatus näyttelypöydältämme. Näytöllä sintti ja tausta täytettynä se ensimmäinen kymppi...

Pistimme esille myös yhteistyö kumppanimme Heimovaappujen kampetta...

Meidän Silvan ohjeistamassa nuoria jigittelyn saloihin...

Niin että onko kalakärpänen puraissut Olavia?

Nuoret alle 8-vuotiaiden voittajasta kuulemme taatusti tulevaisuudessa lisää kun onhan kyseessä hauen uistelun euroopan mestarin kasvatti...

Sarjassa alle 12-vuotiaissakin on kovan koulun kasvatteja..

Sarjassa alle 15-vuotiaissa jo mestareita kehissä...
 
Jos allekirjoittanut olisi kykyjen etsijä kalastuspiireissä kuten lätkässä isot pojat konsanaan varaisin näistä jo muutaman nimen mustaan vihkoon tulevaisuuden menestymis varalta...HI!

Tulokset, kuvat ja muutakin juttua Kainuun vapaa-ajan kalastajien sivuilta.

-ST-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti